Stijlen en trends

Heeft u originele ideeën of een eigen ontwerp? Bij ons is alles bespreekbaar. Metaalbouw Wouters verzorgt voor u een modern, clean en geraffineerd design of een eerder robuuste klassieke uitvoering.  

Moderne ontwerpen

Onze moderne kachels en haarden worden gekenmerkt door een licht, rechtlijnig en vindingrijk design waarbij ze geïntegreerd worden in uw leefruimte.

Naast moderne kunt u bij ons ook terecht voor eenvoudige minimalistische ontwerpen. De bewuste keuze om aan deze kachels en haarden geen extra stijlelementen toe te voegen zorgt voor een zeer serene en cleane uitstraling.  

Klassieke ontwerpen

Houdt u van sfeer en gezelligheid? Dan is een schouw in klassieke stijl misschien wel iets voor u. Vroeger was de kasteelschouw het centrale element in de leefruimte. Deze robuuste en eerder statige schouw zorgt voor veel sfeer en gezelligheid. Deze haarden en kachels hebben een tijdloos design. Ze worden vaak afgewerkt met natuurlijke materialen zoals hout of natuursteen. Een variatie op de klassieke stijl is de landelijke stijl. Bij deze haarden en kachels werken we voornamelijk met hout. Dit wordt op een fijnere manier in het design verwerkt, wat voor een rustieke uitstraling zorgt.  

De haard of kachel van uw keuze reeds gevonden in ons assortiment? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan contact op of kom vrijblijvend langs in onze showroom te Schriek.